• Actiune
  • Aventura
  • Curse
  • Sport
  • Fete
  • Logica
  • Indemanare
Joaca Sah cu Obama

In acest joc de sah, numit Sah cu Obama vei juca cu piese in care apar figurile presedintilor de stat.

Decoreaza locul de lectura

Dacă iti place sa citesti carti și știi sentimentul de a te pierde complet într-o carte - sunt șanse să fii fantezist si sa lucrezi intr-o librărie sau la o bibliotecă la un moment dat!

Barbie fana Fetele Equestria

Hai sa jucam jocul cu Barbie Fana Fetele din Equestria!

Solitaire carti Freecell

Experimentează un nou joc de Solitaire având de această dată, Freecell.Avioane Wings.io

Full ScreenReplay
Ninjago contra luptatorii Nindroid

Ninjago contra luptatorii Nindroid este un joc palpitant plin de acțiune in care trebuie sa-l salvati pe  Ninjago de Nindroid!

AntiTeroristi Strike

 Anti-Teroristi Strike este un joc cu impuscaturi în care primesti o multime de misiuni diferite cu scopul de a elimina teroriștii periculoși!

Vanatori de animale din padure

Inca un joc in care vei juca in rolul vanatorului.

Monster Truck 3D Arena off-road

Selecteaza un camion monstru off-road, intra în arena, porneste motoarele si fa cele mai spectaculoase cascadorii pe care le poti face conducand aceste masini monstru.

Descriere joc:

Jocuri Actiune Jocuri De Indemanare Jocuri Cu Razboi Jocuri Cu Impuscaturi Comando Jocuri Cu Avioane

Wings io este un joc de multiplayer online în care controlezi un avion și să tragi în alți jucători pentru a îi elimina de pe hartă. Joacă alaturi de alti jucători din întreaga lume și încearcă să devi pilotul numărul unu.
Începe călătoria ca pilot de luptă și controlați pentru inceput un avion mic. Zburați în jurul hărții folosind peste 10 de arme diferite care sunt disponibile pentru a îi ataca pe ceilalți. Țineți minte că aceste arme vor fi de câteva ori mai puternice decât arma Gatling de pornire și pot varia de la un lansator de rachete la un tun Tesla, este într-adevăr o cădere norocoasă de moduri de a distruge avioanele inamice! Comenzile sunt foarte simple, pentru a vă deplasa planul pur și simplu utilizați cursorul mouse-ului pentru a conduce, atât săgeata stânga, cât și bara de spațiu pot fi folosite.

Contact - Jocuri Friv Online © 2021 - Jocuri Online Gratis
top