• Actiune
  • Aventura
  • Curse
  • Sport
  • Fete
  • Logica
  • Indemanare
Poneiul Fluttershy mamica

Poneiul Fluttershy este cel mai fericit ponei deoarece de curand a devenit mamica.

Alearga Grandpa Run 3D

Dupa versiunile de mare succes cu bunica care alearga dupa ce a evadat din spitalul de nebuni, urmeaza bunicul sa se confrunte cu aceeas situatie.

Mario si Luigi aventura in jungla

Mario si Luigi te asteapta sa li te alaturi intr-o noua aventura in jungla.

Trage cu arcul de Halloween

Trage cu arcul de Halloween este un joc in care vei trage cu arcul in monstrii care ataca castelul in noaptea de Halloween.

Beyblade contra Yu-Gi-Oh

Full ScreenReplay
Coloreaza titireze Beyblade

Fanii Beyblade au fantastica ocazie sa coloreze aceste titireze uimitoare.

Batalia Beyblade in zona Rip

Beyblade te asteapta in zona Rip pentru a te juca cu aceste titireze.

Descriere joc:

Jocuri Beyblade Jocuri Cu Curse

Alege caracterul preferat dintre Beyblade sau Yu-Gi-Oh si porneste intr-o cursa care sa te duca spre victoria motocrossului! Poti fi Mariah sau Tyson din Beyblade. Alegeți între Mai și Yugi de la Yu-Gi-Oh. Pentru a controla mișcările personajului, utilizați tastele de direcție de pe tastatură. Stânga și dreapta vor echilibra motocicleta la stânga și la dreapta. Sageata in sus face ca personajul tău să accelereze și sageata in jos iti face personajul să se oprească. Urmăriți cu atenție înclinația și accelerarea, sau caracterul tau se va prăbuși și arde! Dealurile și săriturile fac ca conducerea să fie puțin mai puternică, deci priviți-vă în fața personajului. Mergi pana la sfarsit si bate-ti cei trei concurenti! Există zece niveluri.

Pentru tine si prietenii tai am pregatit in aceasta sectiune o multime de jocuri motocross, unde vei avea parte de aventuri pline de actiune si distractie, daca alegi sa te joci aceste jocuri cu obstacole friv online.
Contact - Jocuri Friv Online © 2022 - Jocuri Online Gratis
top