• Actiune
  • Aventura
  • Curse
  • Sport
  • Fete
  • Logica
  • Indemanare
Tratamente de frumusete pentru Angela

Talking Angela, adorabila pisica pe care o cunoastem si o iubim mult, te asteapta sa te joci cu ea in acest joc nin care se afla intr-un salon de infrumusetare pentru ritualul sau zilnic.

Haine noi de Paste

Haine noi de Paste este un joc editie de sarbatoare in care veti imbraca frumos aceasta fata si ii veti face o coafura noua.

Barbie Shopping

Moda poate fi atat de dependenta.

Cursa cu bicicleta la scoala

Este ziua concursurilor cu bicicleta la scoala.Fotbal cu jucatori sumo

Full ScreenReplay
Razboi in jungla din Amazon

Creaturi necunoscute au venit în jungla Amazonului și au început să distrugă totul în zona înconjurătoare.

Karate: Dragon Fist 2

Un joc de karate pe care il puti juca impreuna cu un prieten in modul de 2 jucatori.

Finala de lupta intre roboti

Intra in finala de lupta intre roboti in care opt tipuri diferite de gameplay și turnee vă așteaptă în acest joc de lupte.

Bomb It 3 la ferma

Pentru ca v-au placut foarte mult seriile anterioare cu Bomb It, versiunea a treia este aici pentru a va aduce si mai multa distractie.

Descriere joc:

Jocuri In 2 Jucatori Jocuri Cu Fotbal Jocuri Cu Fotbal In 2 Jocuri Cu Aventura Jocuri Sport Jocuri Pentru Telefon Si Tableta Jocuri De Baieti

Acest joc de Fotbal cu jucatori sumo este un joc de fotbal multiplayer în care se pot juca de la 2 până la 4 jucători. Pregătește-te pentru a deveni campion si a înscrie cel mai mare gol din istorie!  Selectați jucătorii activi (rețineți că un jucător activ are un comutator opțional pentru controlul AI). Fiecare jucător controlează playerul cu o singură cheie (Q, C, I sau N). Apăsați pentru a alerga și eliberați pentru a vă întoarce. Alăturați-vă în timp ce își folosesc tumurile colosale pentru a marca tone de goluri în acest joc nebun online. Distracție plăcută!

 

Contact - Jocuri Friv Online © 2021 - Jocuri Online Gratis
top