• Actiune
  • Aventura
  • Curse
  • Sport
  • Fete
  • Logica
  • Indemanare
Fetele Equestria la scoala

In acest joc, fetele ponei, Twilight Sparkle, Rainbow Dash și Apple Jack sunt colege de clasă, sunt studente ai liceului Canterlot.

Battle Stance: Campania umană

Te asteapta un nou joc de strategie cu turnuri de apare in Battle Stance: Campania umană.

Avatar: Aang, Katara, Zuko si Toph

Alege un caracter din Avatar.

Cartoon Tancuri de razboi

Un joc in care controlezi un tanc pe campul de lupta si lupti impotriva altor jucători online.Match 3 masti de Halloween

Full ScreenReplay
Armor Mayhem: lupta pentru energia infinita

Motivul pentru care luptați în jocul Armor Mayhem este datorat energiei infinite care a fost găsită pe această planetă unică.

Wheely 4: Calatorie in timp

Ajutați-l pe Wheely să călătorească în timp pentru a ajunge la steagul roșu.

Garfield aventura de evadare

În acest joc, Garfield trebuie să o saleveze pe prietena sa Arlene, aceasta a fost răpită de șobolani și e ținută captivă în canale.

Fugi si sari Gof

In acest joc vei juca in rolul lui Gof, un baiat care fuge pentru a scapa de bantitii de e urma sa.

Descriere joc:

Jocuri De Logica Jocuri Cu Potriviri Jocuri Pentru Telefon Si Tableta Jocuri Halloween

Bine ați venit în lumea monstrilor, vampirilor, dovlecilor de Halloween si a obiectelor sacre. Faceti perechi de cate trei sau mai multe potriviri si castigati puncte in acest joc distractiv plin de fețe specifice acestei noapte infricosatoare de Halloween. Obiectivul jocului, cred ca il cunosti destul de bine, tot ce trebuie sa faci este sa realizi cat mai multe perechi, sa castigi combo de puncte inainte ca timpul sa expire.

Multe provocări te așteaptă in acest joc de potrivit imagini de Halloween. Joaca-te chiar acuma acest joc de "match 3" editie de Halloween din lumea monstrilor, zoombilor, vampirilor, dovlecilor de Halloween si a obiectelor sacre.

Pentru tine si prietenii tai am pregatit in aceasta sectiune o multime de jocuri gaseste perechea potrivita, unde vei avea parte de aventuri pline de actiune si distractie, daca alegi sa te joci aceste jocuri de perspicacitate. Daca ti-au placut aceste jocuri cu perechi de animale, atunci distreaza-te in continuare online si joaca gratuit cele mai frumoase si apreciate jocuri de logica si indemanare friv online.
Contact - Jocuri Friv Online © 2021 - Jocuri Online Gratis
top