• Actiune
  • Aventura
  • Curse
  • Sport
  • Fete
  • Logica
  • Indemanare
Tasteaza cuvinte pentru a apara castelul

Un joc de tastare litere rapid pentru a iti apara castelul de valul de inamici.

Sofia Intai Diamante Match 3

Prințesa Sofia te invită să fii alături de ea în acest joc cu diamante.

Fete Naruto de imbracat

In acest joc de imbracat fete te asteapta o fata Naruto.

Reteta italiana de paste cu sos si carne

Finalizați această provocare de gătit și învățați să pregătiți pas cu pas o reteta italiana de paste cu sos si carne în doar câțiva pași simpli.Planteaza legume la ferma 3D

Full ScreenReplay
Snail Bob 6: Salvarea bunicului Iarna

Bob Snail is waiting for you to join him in his new adventure through a world of storytelling, in a platform game with winter themes!

Taxi OZN pentru extraterestrii

Taxi OZN pentru extraterestrii este un joc in care, asa cum sugereaza si titlul vei juca un rol de taximetrist si vei transporta extratarestrii dintr-un loc in altul spre destinatiile fiecaruia.

Cadouri de Craciun Match 3

Potriveste cadouri de Craciun este un joc online HTML5, se poate juca în browsere și puteți juca jocul si pe smartphone și tableta (iPhone, iPad, Samsung, dispozitive Android și Windows Phone).

Manny Iscusitul Reparatii in casa

Manny Iscusitul alaturi de echipa sa: Felipe, Turner, Pat, Dusty, Squeeze, Stretch, Rusty, Flicker a primit o nouă provocare pentru a repara o casă cu multe probleme.

Descriere joc:

Jocuri De Indemanare Jocuri Cu Ferme De Animale Si Legume Jocuri Cu Tractoare

Acesta este un joc realist de simulator agricol in care vei lucra la fermal! Luați rolul unui fermier dedicat și lucrați din greu pentru a vă face ferma sa sporeasca. Arați câmpul, plantați semințele și recoltați-le când sunt gata. Câștigați profituri și continuați să repetați același proces pentru a deveni un fermier magnat. Lucrările grele din agricultură vor fi plătite intotdeauna!

Controale
Utilizați tastele WASD sau săgețile pentru a conduce.

Contact - Jocuri Friv Online © 2022 - Jocuri Online Gratis
top