• Actiune
  • Aventura
  • Curse
  • Sport
  • Fete
  • Logica
  • Indemanare
Tir cu arcul Ever After High

Rosabella Beauty tocmai s-a alaturat clubului de tir cu arcul din Ever After High.

Ingrijitor animale de companie

In acest joc ocupi un post in centrul de îngrijire a animalelor de companie.

Bile Pinbal Pinboliada

Pinboliada este un joc de pinbal care lanseaza bile colorate, în care scopul tău este să obţi cel mai mare scor.

Iepuras la medicul veterinar

Știm cu toții cât de îngrozitor este o durere de stomac și cât de mult vrem să scăpăm cât de repede putem, dar acest iepuraș mic are această problemă, iar munca ta în acest joc de animale este să te asiguri că primește dreptul de tratament, așa că ea ar putea fi mai bine.Poneiul Fluttershy mamica

Full ScreenReplay
Iepuras la medicul veterinar

Știm cu toții cât de îngrozitor este o durere de stomac și cât de mult vrem să scăpăm cât de repede putem, dar acest iepuraș mic are această problemă, iar munca ta în acest joc de animale este să te asiguri că primește dreptul de tratament, așa că ea ar putea fi mai bine.

Bebe Elsa la spital

Bebe Elsa se afla la spital deoarece are nevoie de o operatie chirurgicala la braț dupa ce s-a ranit la sky.

Barbie: Primul Transplat de ficat

Barbie se afla la spital si va suferi o operatie chirurgicala.

Elsa, Anna si zana Tinkerbell

Într-o zi, Elsa și Anna se joacă într-o pădure și deodată a auzit că cineva plânge, caută sa vada de unde se aude vocea și găsesc o zână.

Descriere joc:

Jocuri Cu Operatii Chirurgicale Jocuri Cu Bebelusi Jocuri Cu Animale Salbatice Si Domestice Jocuri Cu My Little Pony Jocuri Fete Jocuri Cu Ponei De Imbracat Si Colorat

Poneiul Fluttershy este cel mai fericit ponei deoarece de curand a devenit mamica. Dar pana sa se intample asta, ea a trecut printr-o serie de sperieturi si are nevoie de tine pentru a ii fi alaturi. Pana va da nastere unui pui de ponei are multe lucruri de pregătit. În primul rând, ajutați-o să găsească toate lucrurile necesare pentru copil. Apoi arătați-vă abilitățile de design pentru a decora un cărucior pentru noul pui de ponei. După nașterea puiuliu, trebuie să ai grijă de el.


 

Contact - Jocuri Friv Online © 2022 - Jocuri Online Gratis
top