• Actiune
  • Aventura
  • Curse
  • Sport
  • Fete
  • Logica
  • Indemanare
Ninja asasin antrenament de catarare

Joaca-te in rolul unui asasin ninja si urca cat de mult poti pana in varful templelor!

Micul Tarzan in Jungla

Micul Tarzan se afla in jungla cu misiunea de a aduna toate fructele din jungla.

Marceline lupta impotriva Regelui de gheata

In acest joc trebuie sa il protejati pe Finn și pe Jake de regele de gheață din ultima serie a jocului cu  Adventure Time.

Gangsteri GTA

Te vei juca jocul Gangster Life GTA unde vei salva un mafiot care evadeaza.

Printesa Sofia a cazut de pe patine

Full ScreenReplay
Barbie si poneiul Pegasus

Un joc de imbracat printesa Barbie si Pegasul ei magic.

Scoala printeselor

Școala prințeselor este un loc în care majoritatea fetelor pasionate de printese și-ar dori să învețe.

Printese Eroine Ariel, Belle, Rapunzel si Elsa

Bine ați venit sa vedeti printesele voastre favorite imbracate in eroine.

Poneiul meu Fantastic

Un joc de imbracat poneiul meu fantastic.

Descriere joc:

Jocuri Jocuri Fete Jocuri cu Printesa Sofia Intai Printesa Sofia a cazut de pe patine
Jocuri Fete Jocuri Disney Junior Jocuri Cu Printese Si Printi Jocuri Cu Printesa Sofia Intai Jocuri Cu Doctori Si Asistente

Patinajul este una dintre cele mai mari pasiuni ale printesei Sofia. Ea a practicat foarte mult dupa ce a devenit printesa. Prințesa Sofia se simte acum foarte încrezătoare cu patinele în picioare. Ea a devenit una dintre cele mai bune! Dar chiar și cei mai buni patinatori suferă accidente pe gheață. Un astfel de accident s-a întâmplat cu printesa Sofia. Acum joci ca doctorul regal și misiunea ta este să vindeci rănile multiple ale lui Sofia. După cum puteți vedea, patinajul poate fi periculos uneori.

Corpul lui Sofia este plin de cicatrici, vânătăi și ceva care arată în mod similar asemănător cu fragmente. Unde ar putea găsi cioburi pe gheață? Pare un mister insolvabil. Ce puteți rezolva totuși, este rănile de pe corpul lui Sofia. Folosind uneltele din partea stângă a ecranului de joc, vindecați-o pe Sofia. După îndepărtarea cu grijă a acestor cioburi ciudate, continuați cu curățarea rănilor. Pentru a face acest lucru, utilizați servetelele din setul personal de instrumente.

Pentru a proteja rănile de infecție, aplicați un dezinfectant. S-ar putea să o rănească puțin pe Sofia, dar asta e bine. Dacă are o rană mai mare și mai deschisă, va trebui cusută. Ar putea părea o simplă distracție să fii medicul lui Sofia. Cu toate acestea, acest joc oferă o experiență practică cu privire la modul de a vindeca o persoană vătămată. Poate că veți avea nevoie de aceste cunoștințe într-o zi. Joacă jocuri și ține-te în siguranță!

Pentru tine si prietenii tai am pregatit in aceasta sectiune o multime de jocuri cu spitale si doctori, unde vei avea parte de aventuri pline de actiune si distractie, daca alegi sa te joci aceste jocuri cu bolnavi la spital friv online.
Contact - Jocuri Friv Online © 2022 - Jocuri Online Gratis
top