• Actiune
  • Aventura
  • Curse
  • Sport
  • Fete
  • Logica
  • Indemanare
Mario in aventura cu Sonic

Mario in aventura cu Sonic este un joc in care atât Mario, cât și Sonic și-au pierdut cheile, deci decid să-și caute cheile împreună.

Alearga Grandpa Run 3D

Dupa versiunile de mare succes cu bunica care alearga dupa ce a evadat din spitalul de nebuni, urmeaza bunicul sa se confrunte cu aceeas situatie.

Sofer pe taxi 3D

Joaca in rolul unui sofer de taxi, preia clientii si du-i la destinatiile cerute.

Barbie Mireasa in rochie de printesa

Barbie te asteapta sa i te alaturi intr-un joc nou pentru fete in care se pregateste sa fie mireasa.Rapunzel mireasa si Elsa domnisoara de onoare

Full ScreenReplay
Elsa si Barbie in rochii de mireasa

În weekend, Printesa Elsa și Barbie nu au nimic de facut, așa că vor să găsească ceva de făcut.

Alba ca Zapada si cei 7 piticii de colorat

Alba ca Zapada si cei 7 piticii te asteata sa colorezi aceste imagini minunate.

Manichiura rapida pentru fete

O noua provocare pentru fetele pasionate de manichiura.

Printesele Disney Fane Minionii

Aceste patru printese Disney, Anna, Alba ca Zăpada, Rapunzel și Ariel sunt unele dintre cele mai bune prietene si ele sunt mari fane ai minionilor, așa că au venit cu această idee provocatoare de a purta costume inspirate de Minioni pentru o săptămână întreagă.

Descriere joc:

Jocuri Jocuri Fete Jocuri Disney Jocuri cu Rapunzel Rapunzel mireasa si Elsa domnisoara de onoare
Jocuri Fete Jocuri Cu Rapunzel Jocuri Cu Elsa Si Anna Jocuri Cu Printese Si Printi Jocuri De Imbracat Fete Jocuri De Imbracat Printese Jocuri Mirese De Imbracat

Rapunzel și Flynn se căsătoresc și vor avea o nunta cu adevarat regala in care întregul ținut Disney este invitat sa participe in această zi specială. Elsa, va fi domnisoara de onoare si este cea mai entuziasmată dintre toate și dorește ca totul să fie perfect pentru Rapunzel. Ajuta-o pe Elsa să aleaga din dulapul ei un stil elegant pentru nunta lui Rapunzel. Alegeți o rochie roz frumoasă cu broderie de flori sau o rochie elegantă roșie. Adăugați accesorii pentru o atingere extra glam. Apoi, asigurați-vă că ajutați și pe Rapunzel, trebuie să fie foarte emotionanta. Bucurați-vă!

Contact - Jocuri Friv Online © 2022 - Jocuri Online Gratis
top