• Actiune
  • Aventura
  • Curse
  • Sport
  • Fete
  • Logica
  • Indemanare
Exercitii de adunare matematica

Joaca un joc nou de matematica in care vei face exercitii de adunare.

Machiaj complet pentru Frankie Stein

În acest joc te asteapta Frankie Stein sa-i oferi un machiaj complet.

Super cursa cu masinute sport

Super cursa cu masinute sport este un joc HTML5 online, care poate fi jucat atat pe calculator cat si pe smartphone și tabletă.

Victoria Atelier de croitorie

Lui Victoria îi place întotdeauna să isi ajute prietenii ei atunci când au nevoie de noi rochii, unul dintre cei mai buni prieteni ai ei este Audrey, nu are o tinuta pentru petrecerea de Anul Nou, va reusi sa termine noua tinuta la timp?Real Strike Tiger Fighting

Full ScreenReplay
Exploreaza orasul Dinozaurilor 3D

Exploreaza orasul Dinozaurilor 3 D este cu siguranta unul dintre cele mai fasciante jocuri pentru fanii dinozaurilor.

Ultimate Strike Down 2

 Trage in teroristi cu un pistol sau cu o pușcă de lunetist.

AntiTeroristi Strike

 Anti-Teroristi Strike este un joc cu impuscaturi în care primesti o multime de misiuni diferite cu scopul de a elimina teroriștii periculoși!

Lonewolf Asasin

Lonewolf este un asasin care a fost angajat angajat să omoare.

Descriere joc:

Jocuri Actiune Jocuri Lupte Pe Strada Si In Arena Jocuri Cu Bataie

Real Strike Tiger Fighting este un joc de lupte precum Mortal Kombat și Teken. Grafica este realistă, lupta este fluidă și intensă, iar jocul este genial. Puteți participa atât la poveste, cât și la moduri - modul de poveste vă permite să jucați printr-o serie de misiuni diferite, în timp ce vă permite să vă luptați în lupte unice împotriva oponenților aleși de dumneavoastră.

În timpul fiecărei lupte trebuie să utilizați o serie de lovituri, lovituri și săriți pentru a vă deteriora adversarul. Încercați să utilizați combinații pentru a împiedica atacarea dușmanului dvs. și pentru a păstra în mod consecvent deteriorarea acestuia. În afară de lovituri de bază și lovituri de cap, puteți efectua și mișcări speciale, cum ar fi lovituri și lovituri super. Încercați diferite combinații pentru a vedea ce mișcări puternice puteți dezlănțui! Dacă încercați să luptați împotriva unui adversar AI, puteți juca întotdeauna ecran împărțit împotriva prietenilor dvs.! Intrați în arenă și perfecționați astăzi lupta împotriva tigrilor!


Jucătorul 1 controlează
WASD să se miște
T pentru a pumn
U pentru a apuca
J să blocheze
H la lovitură de putere
G pentru a lovi cu piciorul
Y pentru a forța pumnul

Player 2 controale
Tastele cu săgeți pentru a vă deplasa
8 pentru a pumn
9 pentru a forța pumnul
0 pentru a apuca
L la lovitura mare
O pentru a forța lovitura mare
P pentru blocare

Pentru tine si prietenii tai am pregatit in aceasta sectiune o multime de jocuri de logica si indemanare, unde vei avea parte de aventuri pline de actiune si distractie, daca alegi sa te joci aceste jocuri cu karate kung fu. Daca ti-au placut aceste jocuri de perspicacitate, atunci distreaza-te in continuare online si joaca gratuit cele mai frumoase si apreciate jocuri cu karate in ring friv online.

Categorii relevante

Contact - Jocuri Friv Online © 2022 - Jocuri Online Gratis
top