• Actiune
  • Aventura
  • Curse
  • Sport
  • Fete
  • Logica
  • Indemanare
Barbie machiaj si rochie de mireasa

Esti invitat sa participi la nunta de vis dintre Barbie si Ken.

Politistul rutier in orasul fara semafoare

Politistul rutier in orasul fara semafoare este un joc online in care va trebui sa controlezi traficul masinilor din intersectie.

Crusader Tower Defence: Level Pack 2

În jocul de strategie Crusader Defense: Level Pack 2 trebuie să construiești o armată bine echilibrată de cavaleri, arcași și picani și să le așezi in calea lor pentru a-ți proteja castelul împotriva dușmanilor.

Belle si Cenusareasa spectacol de moda

Printes Belle alaturi de Cenusareasa te vor surprinde cu o colectie impresionanta de haine create chiar de ele.

Sonic si inelele Zburatoare

Full ScreenReplay
Gaseste cheile de la masina lui Sonic

In acest joc cu masini de curse va trebui sa gasiti cheile ascunse.

Mario in aventura cu Sonic

Mario in aventura cu Sonic este un joc in care atât Mario, cât și Sonic și-au pierdut cheile, deci decid să-și caute cheile împreună.

Descriere joc:

Jocuri Cu Sonic Jocuri Cu Aventura

Sonic Fly este un joc amuzant care contine o poveste de a lui Sonic. Astfel aflam ca cu mult timp în urmă, există un grup de Sonicss foarte frumoși care trăiau în pășuni frumoase, au o fantezie pentru inele, ei întotdeauna visa de a avea tot felul de inele și mai mult decât ar putea avea. Astfel, Sonica își exprima dorinta în fiecare zi, în cele din urmă, zeul a fost profund mișcat, a venit la Sonics și ia spus ca le va indeplini dorinta. Dar toate inelele rămân pe cer. În scopul de a ridica inele, ei ridică o praștie mare și se lansează spre cer.
 Instrucțiuni: Folosiți mouse-ul pentru a regla puterea unghiulară, eliberați mouse-ul pentru a lansa Sonic, faceți clic pe Sonic ecranul lovitură pictograma pentru a alege diferite Sonic. Blue unul este normal, Galben este unul cu bomba, in care Sonic poate exploda pe un câmp mare; Roșu este focul in care Sonic poate arde totul în jurul sau; verde poate depune ouă și ouă poate lovi.

 

Contact - Jocuri Friv Online © 2022 - Jocuri Online Gratis
top