• Actiune
  • Aventura
  • Curse
  • Sport
  • Fete
  • Logica
  • Indemanare
Violetta Ritual complet de machiaj

Violetta iti va dezvalui in acest joc care este ritualul sau complet de machiaj.

Cursa cu Raliuri Max Fury

Un joc de curse plin de andrenalina este acum aici si te asteapta cu nerabdare sa urci la volanul uneia dintre aceste masini sport.

Joc 3 de cu masini de Formula XSpeed

Urca la volanul uneia dintre cele mai rapide masini de formula 1 din lume.

Gateste Pizza la restaurant

Daca iți place să faci pizza, atunci esti in locul potrivit deoarece vei afla reteta celei mai delicioase pizza care se gateste in restaurantele de renume.Trage cu arcul de Halloween

Full ScreenReplay
Avatar Lupta Puterilor Magice

Avatar Lupta Puterilor Magice este un joc in care vei controla puterile lui Avatar intr-o lupta crancena impotriva adversarilor.

Battle Stance: Campania umană

Te asteapta un nou joc de strategie cu turnuri de apare in Battle Stance: Campania umană.

Real Strike Tiger Fighting

Real Strike Tiger Fighting este un joc de lupte precum Mortal Kombat și Teken.

Atac Power Ranger

Inarmat ca si Power Ranger trebuie să lupti împotriva creaturilor din trecut.

Descriere joc:

Jocuri Actiune Jocuri Halloween Jocuri 3D Realistice Jocuri Cu Monstri Mutanti Jocuri De Tras Cu Arcul

Trage cu arcul de Halloween este un joc in care vei trage cu arcul in monstrii care ataca castelul in noaptea de Halloween. Acesta este un joc 3D cu grafica uimitoare care iti va face placere sa-l joci. Acest joc are o grafică plăcută, un joc distractiv și este provocarea perfectă pentru Halloween! Te afli în vârful propriului tău castel ca arcaș singuratic - este datoria ta să-ți aperi împărăția de hoardele de zombie și de monștri care nu folosesc decât arcul și săgețile tale.
În timpul fiecărui nivel, trebuie să trageți în jos monștrii în timp ce vă apropiați de turn - asigurați-vă că vă permiteți viteza de deplasare și trageți înainte. Încercați și încetiniți monștrii prin împușcarea picioarelor sau încercați să tintiti direct in capul lor. Fiecare nivel prezintă o serie de diferiți dușmani și, pe măsură ce terminați fiecare nivel, veți genera monede. Puteți utiliza aceste monede pentru a achiziționa echipamente noi și sa îmbunătăți arcul! Puteți apăra tărâmul și sa vă arătați abilitățile de arcaș?
Controale
Țineți stânga butonul mouse-ului pentru a tinti, eliberați pentru a trage.

 

Pentru tine si prietenii tai am pregatit in aceasta sectiune o multime de jocuri cu arcasi, unde vei avea parte de aventuri pline de actiune si distractie, daca alegi sa te joci aceste jocuri de omorat zombie. Daca ti-au placut aceste jocuri cu monstri, atunci distreaza-te in continuare online si joaca gratuit cele mai frumoase si apreciate jocuri cu fantome friv online.
Contact - Jocuri Friv Online © 2022 - Jocuri Online Gratis
top