• Actiune
  • Aventura
  • Curse
  • Sport
  • Fete
  • Logica
  • Indemanare
Globuri de Craciun Match 3

Desenați o linie de 3 sau mai multe între aceste globuri frumos colorate de Craciun, pentru a le conecta și apoi a le face să dispară în totalitate de pe ecran!

Gaseste Anvelope Chevrolet

Un joc cu obiecte ascunse in care trebuie sa gasesti toate anvelopele ascunse din aceasta imagine cu o masina Chevrolet.

Condu un camion cu remorca

In acest joc vei conduce un camion care transporta o incarcatura.

Condu masina monstru Rocky

Porneste intr-o cursă plina de trasee cu obstacole dificile conducant o masina mosntru seria Rocky.Trage cu Bile de aceeasi culoare

Full ScreenReplay
Bubble shooter editie Craciun

Trage bulele în sus și creează un grup de încă 3 din aceleași pentru a atinge obiectivul indicat pentru a avansa la urmatorul nivel.

Zuma Bomboane BonBon

Controleaza aceasta maimuta simpatica din acest joc de arkanoid care lanseaza acadele colorate în care tinta ta este să obţi cel mai mare scor prin lanseara de doua bile sau mai multe de aceeasi culoare.

Bubble Shooter cu Pesti

 Jocul Bubble Shooter este practic un joc amuzant si distractiv care se poate juca atat pe calculator cat si pe tableta sau telefon.

Rechini si bile zuma

In acest joc distractiv cu bile zuma vei trage cu bile colorate cu scopul de a le elimina inainte ca acestea sa ajunga in gura rechinului infometat.

Descriere joc:

Jocuri Jocuri de Logica Jocuri Bubbles shooters Trage cu Bile de aceeasi culoare
Jocuri Bubbles Shooters Jocuri De Inteligenta Pentru Copii Jocuri Pentru Telefon Si Tableta

Trage cu Bile de aceeasi culoare și colecteaza stele care vor fi date la fiecare nivel. De asemenea, asigurați-vă că nu depasiti timpul în timp ce comutați bilele pentru a evita terminarea jocului. Succes!

 

 

Contact - Jocuri Friv Online © 2022 - Jocuri Online Gratis
top