• Actiune
  • Aventura
  • Curse
  • Sport
  • Fete
  • Logica
  • Indemanare
Test de matematica cu Trolii

Testeaza-ti cunstiintele de matematica in acest joc distractiv de matematica  cu personajele din filmul Trolii.

Spiderman Experiment secret

Doc Ock, Vulture și Green Goblin au preluat laboratoarele Horizon pentru a urma un experiment secret care va distruge orașul!

Cursa periculoasa cu motocicleta pe zapada

Un joc plin de andrenalina in care vei face salturi spectaculoase cu motocicleta pe zapada.

Ben 10 cascadorii moto

Fanii eroului Ben 10 se vor bucura sa  se joace acest joc cu cascadorii extreme pe motociclete.Uphill Rush 7 Parcul acvatic

Full ScreenReplay

Descriere joc:

Jocuri Jocuri cu Aventura Uphill Rush 7 Parcul acvatic
Jocuri Cu Aventura

Uphill Rush 7 te asteapta cu o noua provocare plina de distractie in parcul acvatic Waterpark. Te asteapta andrenalina maxima, o multime de tobogane intortochiate si incolacite care te vor face sa mergi pe apa cu o viteza naucitoare. Incepe chiar acuma jocul si distreaza-te in a saptea editie a jocului Uphill Rush. Stați pe colacul plutitor de apa și faceți o cursă prin buclele de apă în timp ce colectați bani și bateți alți clienți în afara drumului. Redați timp de zi sau de noapte, bateți toate nivelele de dificultate și câștigați bani pentru a vă îmbunătăți aspectul și plimbarea.

Incepand cu prima editie a jocului Uphill Rush, acesta a avut un succes incredibil, iar pentru ca fanilor de jocuri online le-a placut atat de mult, Uphill Rush a ajuns la a saptea editie. Joaca acuma si distreaza-te!

Pentru tine si prietenii tai am pregatit in aceasta sectiune o multime de jocuri cu obstacole, unde vei avea parte de aventuri pline de actiune si distractie, daca alegi sa te joci aceste jocuri cu parcuri de distractie. Daca ti-au placut aceste jocuri cu uphill rush, atunci distreaza-te in continuare online si joaca gratuit cele mai frumoase si apreciate jocuri de inotat in apa friv online.

Categorii relevante

Contact - Jocuri Friv Online © 2022 - Jocuri Online Gratis
top